Vacature webdesigner Webdesigner met dosis Right Amount of Weirdness

Krijg jij een puntneus van saaie, standaard designs? Word jij enthousiast van creatieve en gebruiksvriendelijke webdesigns en ben je communicatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Right Amount of Weird werkt elke dag vanuit Harderwijk een jong team met veel enthousiasme en lef om het web mooier en leuker te maken. We zoeken een parttime/fulltime (32-40 uur) webdesigner die ons team komt versterken.

Kom je een keer een kop koffie drinken?

Wil je graag een keer sfeerproeven? We vinden het tof om een keer een goede bak koffie met je te drinken!

Creatieve designs Beeld vertelt een verhaal

Wij geloven in de kracht van beeld, kleur en typografie om een verhaal te vertellen. Een verhaal dat wat losmaakt bij de bezoeker. Een verhaal waar de klant zich helemaal in herkent. Als designer vertel jij het visuele verhaal van een klant. De juiste sfeer neerzetten met kleuren, sterke typografie en goede beelden kiezen zijn essentieel. Daarnaast natuurlijk met een goede dosis creativiteit met the right of weird!

Korte lijnen

Beeld, woord en techniek versterken elkaar, daarom zul je nauw samenwerken met de andere teamleden. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat. Ook zul je contact hebben met klanten om met hen samen te sparren over hun verhaal, hun klanten en wat ze willen bereiken. We zijn benieuwd naar jouw inbreng zodat we een project nog gebruiksvriendelijker en creatiever maken.

User experience en mobile first Trigger die bezoeker

Een websitebezoeker de best mogelijke ervaring geven, dat is altijd ons doel. Vindt een bezoeker wat hij zoekt? Wordt zijn oog naar de juiste plekken getrokken? Wordt zijn aandacht vastgehouden? Dit zijn allemaal vragen waar jij je mee bezig houdt als je een design maakt en spart met de klant en collega's. 

Mobile first

Wij werken altijd mobile first. Ook in het design besteden we veel tijd aan het mobiele ontwerp en dat is ook (vrijwel) altijd ons startpunt. 

Goede samenwerking met collega en klant Communication is key

Communicatie is de basis voor een goede samenwerking. Met collega's en met klanten. Als designer ben je een belangrijke vertaler van je designs naar je collega's. Je overlegt met hen wat je ideeën zijn en hoe ze technisch opgelost worden.  Ook heb je regelmatig overleg met klanten en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen. 

We vinden het belangrijk om duidelijk en concreet te zijn, zonder met "vacature dooddoeners" te gooien ;-). Daarom geven we je 5 hele concrete dingen je van ons mag verwachten

Chris Schrijver

Dit krijg je bij ons 5 concrete punten

 1. Een ontspannen werkplek in het super duurzame kantoor green offices. Ook is er altijd ruimte voor de nodige humor en gezelligheid
 2. Feedback op je werk
 3. Uitdagende projecten
 4. Tijd en ruimte om gedachten uit te wisselen met elkaar
 5. De kans om je te ontwikkelen via webinars/seminars
Ook verwachten we 5 dingen van jou (voor wat, hoort wat 😉 ). Zo weten we allebei wat we van elkaar mogen verwachten.

Marjolein Schrijver

Dit vragen wij aan jou 5 concrete punten

 1. Aantoonbare ervaring met webdesign en user experience design (UX)
 2. Jij hebt een eigen visie op het designen van websites en webapplicaties en leert ons daar maar wat graag iets over bij
 3. Je bent sociaal, proactief, je bent communicatief en een goede sparringpartner voor collega’s en klanten
 4. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen
 5. Je draait je hand niet om last-minute verzoeken van klanten en het opleveren volgens deadlines.

Kom je een kop koffie bij ons drinken? Denk je dat wij bij jou passen?

Stuur ons dan snel een mail met in het onderwerp een idee voor jouw Bobblehead. Voeg als bijlage je CV toe en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een goede bak koffie (of thee) om elkaar te leren kennen!

PS: Ervaring met de volgende technieken/CMS systeem is geen must, maar wel van toegevoegde waarde:

 • WordPress
 • HTML 
 • CSS

Of solliciteer via het formulier

 • No worries, we gaan je niet spammen!

Plekkie vrij! Komt jouw Bobblehead hierbij te staan?

Bij Right Amount of Weird gebeurt er iets bijzonders: je beste eigenschappen komen samen en worden omgesmolten... Dan komen ze tot leven in je eigen RAoW Bobblehead. Al benieuwd wie jouw toekomstige collega's worden?

Chris Schrijver

Doing Business, Like a Sir

Have you met boss #1 Chris? Als één van de drijvende krachten achter Right Amount of Weird streeft hij ernaar om innovatieve en gebruiksvriendelijke concepten te bedenken die jou prikkelen. Met zijn creativiteit bedenkt hij toffe ideeën die jouw product nog beter op de markt zetten. Geen uitdaging is hem te groot en hij komt altijd met een stijlvolle oplossing, like a sir.

Marjolein Schrijver

Grammar Hippie

Een goede kop thee, lekkere muziek en veel planten zijn echte musts voor Grammar hippie Marjolein. Helemaal zen bedenkt ze de meest creatieve taaluitingen die passen bij jou en je doelgroep triggeren. Met veel plezier creëert ze daarnaast een sterke communicatie strategie, zodat elke doelgroep wordt verleid.

Theo Klos

CSS wizard

Muziek, code en beeld. Als deze ingrediënten worden gecombineerd, ontstaat er iets magisch op de werkplek van CSS Wizard Theo. Als front-end developer is geen scripttaal te moeilijk voor hem. HTML, CSS en Javascript; hij draait er zijn hand niet voor om en tovert al onze toffe designs in WordPress tot leven.

Dolce

Bananen­monstertje

Zeg het woord ‘banaan’ en ons bananenmonstertje en onofficiële mascotte Dolce is je nieuwe beste vriendin. Haar taken bestaan uit vrolijk rondrennen, knuffelen en slapen. En natuurlijk zoveel mogelijk bananen eten.

 • Chris Schrijver
 • Marjolein Schrijver
 • Theo Klos
 • Dolce

Living on the Creative edge of the web

Online marketing bureau Right Amount
of Weird

Ben jij ook zo benieuwd naar ons als wij naar jou? We hopen je snel te spreken! 

Top