Vacature developer Front end developer met dosis Right Amount of Weirdness

Word jij enthousiast van nieuwe technieken en kun je niet wachten die toe te passen op een uitdagend project? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Right Amount of Weird werkt elke dag vanuit Harderwijk een jong team met veel enthousiasme en lef om het web mooier en leuker te maken. We zoeken een full-time front end developer (junior/medior) die ons team komt versterken.

Heb je een vraag voor ons?

Hoogwaardige en geavanceerde websites en applicaties WordPress en eigen Framework

We zullen met de deur in huis vallen: we zijn fan van WordPress. Voor veel van onze websites gebruiken we dit als basis. Echter hebben we binnen WordPress ons eigen framework waarmee we op een professionele manier bouwen aan hoogwaardige en geavanceerde websites en applicaties. Een win-win situatie!

Korte lijnen

We werken in een klein team, dus je zult nauw samenwerken met de andere teamleden en ook contact hebben met klanten. We zijn benieuwd naar jouw inbreng zodat we een project nog gebruiksvriendelijker en strakker maken.

We vinden het belangrijk om duidelijk en concreet te zijn, zonder met vacature dooddoeners te gooien ;-). Daarom geven we je 5 hele concrete dingen je van ons mag verwachten

Chris Schrijver

Dit krijg je bij ons 5 concrete punten

 1. Een ontspannen werkplek in het super duurzame kantoor green offices. Ook is er altijd ruimte voor de nodige humor en gezelligheid
 2. Feedback op je werk
 3. Uitdagende projecten
 4. Tijd en ruimte om gedachten uit te wisselen met elkaar
 5. De kans om je te ontwikkelen via webinars/seminars
Ook verwachten we 5 dingen van jou (voor wat, hoort wat 😉 ). Zo weten we allebei wat we van elkaar mogen verwachten.

Marjolein Schrijver

Dit vragen wij aan jou 5 concrete punten

 1. Aantoonbare ervaring en kennis met WordPress, HTML 5, CSS
 2. Je vindt het tof om je te blijven ontwikkelen en houdt je vakkennis op pijl door nieuwe technieken te onderzoeken / uit te proberen
 3. Je bent pro-actief en sociaal en vindt het belangrijk om bij te dragen aan een goede sfeer
 4. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar ook bij het beoordelen van ontwikkelingen en implementaties.
 5. Je draait je hand niet om last-minute verzoeken van klanten en het opleveren volgens deadlines.

Kom je bij ons een goede kop koffie drinken Denk je dat wij bij jou passen?

Stuur ons dan snel een mail en voeg als bijlage je CV toe. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een goede bak koffie (of thee) om elkaar te leren kennen!

PS: Ervaring met de volgende technieken is geen must, maar wel van toegevoegde waarde:

 • JS
 • SEO
 • PHP Frameworks als bijv. Laravel of Symphony (pré)
 • Javascript Frameworks als Vue, Angular of Ember (pré)

Of solliciteer via het formulier

 • No worries, we gaan je niet spammen!

Plekkie vrij! Komt jouw Bobblehead hierbij te staan?

Bij Right Amount of Weird gebeurt er iets bijzonders: je beste eigenschappen komen samen en worden omgesmolten... Dan komen ze tot leven in je eigen RAoW Bobblehead. Al benieuwd wie jouw toekomstige collega's worden?

Chris Schrijver

Doing Business, Like a Sir

Have you met boss #1 Chris? Als één van de drijvende krachten achter Right Amount of Weird streeft hij ernaar om innovatieve en gebruiksvriendelijke concepten te bedenken die jou prikkelen. Met zijn creativiteit bedenkt hij toffe ideeën die jouw product nog beter op de markt zetten. Geen uitdaging is hem te groot en hij komt altijd met een stijlvolle oplossing, like a sir.

Marjolein Schrijver

Grammar Hippie

Een goede kop thee, lekkere muziek en veel planten zijn echte musts voor Grammar hippie Marjolein. Helemaal zen bedenkt ze de meest creatieve taaluitingen die passen bij jou en je doelgroep triggeren. Met veel plezier creëert ze daarnaast een sterke communicatie strategie, zodat elke doelgroep wordt verleid.

Theo Klos

CSS wizard

Muziek, code en beeld. Als deze ingrediënten worden gecombineerd, ontstaat er iets magisch op de werkplek van CSS Wizard Theo. Als front-end developer is geen scripttaal te moeilijk voor hem. HTML, CSS en Javascript; hij draait er zijn hand niet voor om en tovert al onze toffe designs in WordPress tot leven.

Dolce

Bananen­monstertje

Zeg het woord ‘banaan’ en ons bananenmonstertje en onofficiële mascotte Dolce is je nieuwe beste vriendin. Haar taken bestaan uit vrolijk rondrennen, knuffelen en slapen. En natuurlijk zoveel mogelijk bananen eten.

 • Chris Schrijver
 • Marjolein Schrijver
 • Theo Klos
 • Dolce

Living on the Creative edge of the web

Online marketing bureau Right Amount
of Weird

Ben jij ook zo benieuwd naar ons als wij naar jou? We hopen je snel te spreken! 

Top