Vacature projectmanager Projectmanager met oog voor design

Houd jij ervan om overzicht te houden en gestructureerd te werken aan projecten? Word jij enthousiast van communiceren, klanten blij maken en heb je oog voor design? Dan zoeken we jou als onze nieuwe projectmanager!

Bij Right Amount of Weird werkt elke dag vanuit Harderwijk een jong team met veel enthousiasme en lef om het web mooier en leuker te maken. We zoeken een parttime/fulltime (32-40 uur) projectmanager die ons team komt versterken.

Kom je een keer een kop koffie bij ons drinken?

Wil je graag een keer sfeerproeven? We vinden het tof om een keer een goede bak koffie met je te drinken!

Fijne samenwerking met collega en klant Communication is key

Communicatie is de basis voor een goede samenwerking. Met collega's en met klanten. Als projectmanager ben je een belangrijke vertaler van de vraag van klanten naar je collega's. Je overlegt met hen wat er aan de hand is en hoe een vraag technisch opgelost kan worden.  Ook heb je regelmatig overleg met klanten en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen. 

For every minute spent in organizing, an hour is earned Overzicht houden en korte lijnen

Eerlijk is eerlijk: het overzicht houden is voor ons soms een uitdaging, omdat we met meerdere projecten tegelijk bezig zijn. Vandaar dat we ook zoeken naar iemand zoals jij om het projectmanagement te stroomlijnen en onze planning gestructureerd te houden :-).

RAoW is een klein team dat bestaat uit 6 professionals, dus de lijnen zijn kort. Jij zal bij elk project betrokken zijn, veel overleggen met collega’s en klanten en het overzicht houden van de taken die openstaan en projectplanning. 

Servicegerichte werkzaamheden Klant blij, jij blij

Klanten helpen, maakt hen en ons blij. We vinden het belangrijk om service gericht te zijn en zijn als helpdesk elke dag beschikbaar voor onze klanten. Soms zijn dit vragen die meteen opgepakt kunnen worden, zoals het aanpassen van iets op een website, soms zijn dit vragen die wat meer tijd kosten en opgepakt dienen te worden door een programmeur. Het is aan jou de taak om deze vragen bij de juiste personen in te schieten en dit op te volgen, zodat iedereen weet waar die aan toe is en het op tijd wordt opgelost. Het resultaat: klant blij, jij blij!

Testen van websites en functionaliteiten Oog voor design en functie

Onze programmeurs implementeren functionaliteiten en elementen voor websites en applicaties. Omdat we altijd topkwaliteit willen leveren aan elke klant, is het goed doortesten hiervan belangrijk. Je kijkt met een scherp oog naar de opgeleverde websites en applicaties of het design tot de pixel is gemaakt en zal daarnaast ook de functionaliteit testen: doet alles wat het moet doen? Komen er issues uit? Zijn er onduidelijkheden? Dit koppel je terug aan de programmeurs, zodat jullie er samen een teamprestatie van maken waar wij en onze klanten blij mee zijn. 

We vinden het belangrijk om duidelijk en concreet te zijn, zonder met vacature dooddoeners te gooien ;-). Daarom geven we je 5 hele concrete dingen je van ons mag verwachten

Chris Schrijver

Dit krijg je bij ons 5 concrete punten

 1. Een ontspannen werkplek in het super duurzame kantoor green offices. Ook is er altijd ruimte voor de nodige humor en gezelligheid
 2. Vrijheid en mogelijkheid om thuis te werken
 3. Uitdagende en afwisselende projecten
 4. Tijd en ruimte om gedachten uit te wisselen met elkaar
 5. De kans om je te ontwikkelen via webinars/seminars
Ook vragen we 5 dingen van jou. Zo weten we allebei wat we van elkaar mogen verwachten.

Marjolein Schrijver

Dit vragen wij aan jou 5 concrete punten

 1. Ervaring met projectmanagement
 2. Je bent sociaal, proactief, communicatief en een goede sparringpartner voor collega’s en klanten
 3. Je kan kritisch kijken naar processen en denkt graag mee in het optimaliseren hiervan
 4. Je draait je hand niet om last-minute verzoeken van klanten en het opleveren volgens deadlines.
 5. Je bewaakt planning&prioriteiten en kan dit (zelfstandig) bijsturen 

Kom jij bij ons op de koffie? Denk je dat wij bij jou passen?

Stuur ons dan snel een mail. Voeg als bijlage je CV toe en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een goede bak koffie (of thee) om elkaar te leren kennen!

PS: Ervaring met de volgende technieken is zeker geen must, maar wel van toegevoegde waarde:

 • WordPress
 • Sketch

Of solliciteer via het formulier

 • No worries, we gaan je niet spammen!

Living on the Creative edge of the web

Online marketing bureau Right Amount
of Weird

Ben jij ook zo benieuwd naar ons als wij naar jou? We hopen je snel te spreken! 

Top