Realisatie en doorontwikkelingen Lynx

Technische doorontwikkelingen User tracking

Voor de internationale online beleggers bank Lynx zijn doorontwikkelingen erg belangrijk. Gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn punten die we constant optimaliseren om een zo goed mogelijke gebruikerservaring neer te kunnen zetten.
Daarnaast is user tracking een belangrijk element. Lynx wil haar klanten steeds beter leren kennen, zodat ze hen nog beter van dienst kunnen zijn. Hier denken we actief in mee en hebben de technische kennis in huis om technische optimalisaties door te voeren.
Bezoek de website

Het leuke aan een klant zoals Lynx is dat je een echte samenwerking aangaat. Vanuit onze technische ervaring kunnen we actief met idee├źn op technisch vlak komen hoe Lynx hun klanten nog beter kunnen leren kennen. Zo helpen we mee om Lynx groter te maken!

Chris Schrijver

Techniek achter de multisite Meerdere websites

Het leuke en uitdagende aan Lynx is het internationale aspect. Elk land heeft haar eigen website. Hierin zit overlap, maar elk land heeft ook haar eigen ontwikkelingen. We hebben Lynx daarom opgezet als multisite: alle websites zijn vanuit een centraal portaal toegankelijk, maar blijven toch gescheiden. Dit maakt het onderhoud gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Snelheid en navigatie Mobile first

Een snelle website met gebruiksvriendelijke structuur is een must voor Lynx. Daarom voeren wij regelmatig updates uit met een positief effect op de laadsnelheid. Hierbij werken we altijd vanuit het principe 'mobile first'. Een grote optimalisatie van 2016 is een uitklap menu (dropdown menu). Door het menu altijd in beeld te houden en te werken met meerdere lagen kan er snel binnen de site worden genavigeerd. Dit is gebruiksvriendelijk en bied snel relevantie!
Een uitdagend project waarbij we soms snel moeten schakelen en constant bezig zijn met optimalisaties. Door het internationale aspect blijf ik me op verschillende vlakken ontwikkelen. Daarnaast zorgt het informele klantencontact voor een prettige samenwerking.

Theo Klos

Top