Realisatie nieuwe website Luigi's

Design met Historisch karakter

Luigi’s is een lunchroom en restaurant in het centrum van Harderwijk. Het historische pand is een sfeervolle plek om te genieten van een kopje koffie, lunch of diner. Een website die het historische karakter van het restaurant weerspiegelt. Dat is wat Luigi's graag terug wilde met de vernieuwde website. Met een passend design heeft RAoW deze wens vervuld. De teksten sluiten aan bij  de sfeer van het restaurant. De website heeft een warme uitstraling met stijlelementen die passen bij het historische karakter van het pand. Op de website kunnen bezoekers sfeer proeven en het menu bekijken. Bij het menu wordt ook meer verteld over de herkomst van verse (streek)producten.

Bij het schrijven van de teksten is veel aandacht besteed aan SEO. Het resultaat hiervan is dat de website van Luigi's goed scoort in Google. Luigi's staat bijvoorbeeld op de derde plek als je zoekt op het longtail zoekwoord 'bijzonder uit eten Harderwijk'. Na TripAdvisor en Beleef Harderwijk is Luigi's het eerste restaurant in deze ranking.

Bezoek de website

Ons doel is altijd om actief mee te denken met de klant. Bij Luigi's was de vraag hoe we het historische karakter van het restaurant terug konden laten komen op de website. Dit hebben we gedaan door een illustratie van een oude muur in het design van de website toe te voegen.

Lisette Rozenberg

Top