Ontwikkelen website en communicatiestrategie KIES

Strategisch communicatieconcept Van bezoeker tot klant

Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker een klant wordt? Dat is één van de meest gestelde vragen en uiteraard ook één van onze uitgangspunten. Wat altijd erg belangrijk is om ervoor te zorgen dat iemand met jou in zee wil: laat jezelf zien op de website, zoals je bent. Zorg ervoor dat de bezoeker jouw stem hoort en jou leert kennen. 

Alle trainers van KIES laten zien wie ze zijn, waarom ze hun vak beoefenen, wat hun passie is en hun expertise. In het blog geven ze tips over hoe om te gaan met agressie en delen ze eigen ervaringen. 

Door een sterk strategisch communicatieconcept te ontwikkelen, vertellen wij online hun verhaal. De structuur die we daarbij hebben gekozen, is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat de bezoeker KIES leert kennen. 

Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met longtail zoekwoorden, zodat de website SEO geoptimaliseerde en goed leesbare teksten heeft. 

Online kennismaken Ontwikkeling website

KIES, buro voor weerbaarheid, wil de veiligheid en het plezier weer terugbrengen op de werkvloer. Het bureau geeft agressietrainingen die ervoor zorgen dat je op een vriendelijke en daadkrachtige manier om leert gaan met agressie. Deze boodschap hebben we samen met Oak vertaald naar de website. Oak heeft de huisstijl ontworpen: fel roze gecombineerd met vriendelijk paars. Als beeldmerk een beer: daadkrachtig en sterk. Door de ronde vormen krijgt het geheel een vriendelijke uitstraling.

SEO-teksten met passende longtail zoekwoorden zorgen ervoor dat de website goed vindbaar is via Google.

Bezoek de website

Tof om te zien dat KIES goed scoort in Google: KIES staat bijvoorbeeld op de derde plaats als je zoekt op ‘persoonlijke weerbaarheidstraining'.

Marjolein Schrijver

Top