• Online strategie Online strategie
  • Customer journey Customer journey
  • Online marketing Online marketing
  • Design Design
  • Content & SEO Content & SEO
  • Webdevelopment Webdevelopment
  • Oplevering Oplevering
  • Analyseren Analyseren
  • Optimaliseren Optimaliseren

Webdevelopment

 

Onze programmeurs brengen jouw website tot leven met de beste programmeertechnieken. Zo zorgen we voor een optimale gebruikerservaring en beleving. Webdevelopment bestaat uit twee onderdelen: front-end en back-end. Beide expertises hebben wij in huis en we leggen je graag het verschil tussen beide uit!

Front-end ontwikkeling

Alles wat er gebeurt op een website wat je als gebruiker daadwerkelijk ziet, valt onder Front-end ontwikkeling. Front-end is dus als het ware de 'voorkant' van de website. Hierbij kun je denken aan afbeeldingen, video's, lettertypes, knoppen en design. Code talen die we hiervoor gebruiken en waar we in gespecialiseerd zijn: HTML, CSS, JavaScript en Ember.

Back-end ontwikkeling

Je hebt het vast al geraden: back-end ontwikkeling is alles wat er aan de 'achterkant' van de website gebeurd. Voor de bezoeker van je website is dit niet zichtbaar, maar ontzettend essentieel voor de functionaliteit van je website. Vanuit de back-end worden bijvoorbeeld databases opgehaald voor een catalogus van een webshop, bestellingen goed geplaatst, het registreren van (nieuwe) klantengegevens, etc. Code talen die wij gebruiken en waar ons specialisme in zit, zijn bijvoorbeeld PHP, CSS 3, HTML, SCSS, jQuery, MySQL, Framework en Laravel

Wordpress

We zijn een groot liefhebber van open-source software. Het grootste gedeelte van de websites die wij ontwikkelen, bouwen we op in Wordpress. We bouwen op maat gemaakte websites (custom templates) en voegen hierbij een juiste mix aan plugins toe. Door onze jarenlange ervaring met dit platform kennen we het ondertussen als onze broekzak. Hierdoor kunnen we zeer gebruiksvriendelijke en snelle websites realiseren. Een ander groot voordeel van Wordpress is de gebruiksvriendelijkheid bij het onderhoud. Met Wordpress kunnen websites heel gemakkelijk zelf worden bijgehouden. Je kunt met Wordpress bijvoorbeeld heel eenvoudig zelf nieuwe content op je website plaatsen. Natuurlijk geven we je altijd een goede uitleg en/of instructie mee zodat je aan de slag kunt en blijven altijd als helpdesk bereikbaar!

 

Wil je een website met Technische optimalisatie?

Onze programmeurs houden alle ontwikkelen op front-end en back-end gebied bij, zodat jij een website krijgt technisch geoptimaliseerd is!

Top